T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DİYARBAKIR / KULP - Kulp Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kulp Mtal Öğrencileri Gastronomi Yarışmasında

“MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması” etkinliği kapsamında okulumuzun Yiyecek İçecek Bölümü öğrencileri tarafından Kulp yöresel  mutfak yemek kültürünü yansıtan Kenger Meftunesi, (Kenger Taraklık) Çiriş ( Gulik) Çorbası ve Un Helvası(Altın Koza Helvası) menüleriyle Diyarbakır merkezde yarışmaya katılım sağlayan öğrencilerimiz özgün fikirleri ile mutfak sanatındaki ustalıklarını göstererek kendilerini ifade etme olanağı sağlayan başta her türlü desteği sağlayan Okul Müdürümüz Recep NAKÇİ’ye ve yarışmanın hazırlık evresinde öğrencilerimize rehberlik edip yönlendiren Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü Öğretmeni Kübra ZENGİN hocamıza emeklerinden ötürü sonsuz teşekkür ediyoruz. 

03-05-202403-05-202403-05-202403-05-202403-05-202403-05-202403-05-202403-05-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 14:49 - Görüntülenme: 60
  Beğen | 3  kişi beğendi